top of page

Blackview Hero 10: το πιο οικονομικό flip κινητό

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουλ

Το Blackview Hero 10 είναι το φθηνότερο στην αγορά με χαρακτηριστικά, όμως, επιπέδου ακριβότερων flip συσκευών και πολύ ωραίο σχεδιασμό

Blackview Hero 10

Πριν από ενάμιση μήνα περίπου η Blackview παρουσίασε το flip κινητό Hero 10. Οι πωλήσεις της συσκευής ξεκινάνε τώρα από την πλατφόρμα Aliexpress και η τιμή του είναι ευχάριστη έκπληξη. Με μόλις $429 μπορεί κανείς να αποκτήσει το αναδιπλούμενο smpartphone με χαρακτηριστικά που δεν υστερούν απέναντι σε αρκετά πιο ακριβά κινητά της ίδιας κατηγορίας. Συνάμα το Blackview Hero 10 είναι πολύ κομψό και σίγουρα θα προσελκύσει τα βλέμματα, ιδιαίτερα των γυναικών.

Blackview Hero 10

Το Blackview Hero 10 έχει επεξεργαστή Helio G99 με 12/256 GB μνήμη. Η βασική οθόνη είναι 6,9" Amoled με FHD+ ανάλυση και PWM 1920 Hz, ενώ η δεύτερη (εξωτερική) οθόνη είναι 1,19" για ειδοποιήσεις, ευκολία κατά τη λήψη με τις κύριες κάμερες, διαχείριση κλήσεων και του player.

Η βασική κάμερα είναι διπλή με κύριο αισθητήρα 108 Mpx Samsung ISOCELL HM6 (1/1,67") και υπερευρυγώνιο 8 Mpx, ενώ η μπροστινή είναι 32 Mpx με λειτουργία τύπου Dynamic Island.

Blackview Hero 10

Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4000 mAh με φόρτιση 45W, δακτυλικό αποτύπωμα στο πλήκτρο ενεργοποίησης, στερεοφωνικά ηχεία και NFC, δεν καλύπτει, όμως, τα 5G δίκτυα (ίσως το μόνο μειονέκτημα).


Πηγή: mobiltelefon


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page