top of page

Δείτε την εμφάνιση του επερχόμενου Xiaomi 15 Pro

Δημοσιεύτηκαν τα πρώτα renders και τα βασικά χαρακτηριστικά του Xiaomi 15 Pro

Xiaomi 15 Pro render

Σε λίγες ημέρες η Xiaomi θα παρουσιάσει τη σειρά Xiaomi 15, για την οποία γράφτηκαν πολλά, αλλά δεν υπήρχε καμία εικόνα των συσκευών. Χθες ο ιστότοπος Smartprix αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου Xiaomi 15 Pro και δημοσίευσε τις προδιαγραφές του και αποκάλυψε τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του smartphone.

Το τηλέφωνο θα έχει επίπεδο μεταλλικό πλαίσιο και θα πωλείται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και ασημί. Θα υπάρχει και ειδική έκδοση τιτανίου. Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές η συσκευή θα έρθει με Amoled οθόνη 6,78 ιντσών με ανάλυση 2k και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και είναι ελαφρώς κυρτή και από τις τέσσερις πλευρές. Ο επεξεργαστής θα είναι ο καινούργιος Snapdragon 8 Gen 4, η μνήμη RAM θα είναι έως και 16 GB και ο αποθηκευτικός χώρος έως και 1 TB.

Xiaomi 15 Pro render

Η πίσω κάμερα θα έχει τετράγωνο σχήμα με βασικό αισθητήρα 50 Mpx Light Fusion 900 με διάφραγμα f/1.4, τηλεφακός 50 Mpx Sony IMX858 με 5x οπτικό ζουμ και υπερευρυγώνιος αισθητήρας επίσης 50 Mpx. Η μπροστινή κάμερα θα είναι 32 Mpx.

Το Xiaomi 15 Pro θα διαθέτει μπαταρία 6000 mAh με ενσύρματη φόρτιση 90W, ασύρματη 80W και αντίστροφη ασύρματη 10W, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία και προστασία κατηγορίας IP68.

Η παρουσίαση στην Κίνα είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου, στη διεθνή αγορά το περιμένουμε στις αρχές του επόμενου έτους.


Πηγή: SmartPrix

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page