top of page
Εικόνα συγγραφέαAndroid-best

Ένα Phantom κινητό τηλέφωνο από άγνωστη στην Ελλάδα εταιρία

Έγινε ενημέρωση: 14 Μαρ 2022

Πανέμορφο, με πολύ καλές κάμερες το smartphone Tecno Phantom X

Κινητό τηλέφωνο Tecno Phantom X

Η εταιρία Tecno είναι παντελώς άγνωστη στη χώρα μας. Η προσπάθεια της να κατασκευάσει ένα smartphone στην κατηγορία flagship με πολύ καλά χαρακτηριστικά και ωραίο ντιζάιν τράβηξε την προσοχή μας. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να είναι αρχή μιας λαμπρής εξέλιξης.

Η εμφάνιση, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, είναι εντυπωσιακή. Η συσκευή διαθέτει Dual Edge οθόνη 6,7", είναι FHD+ και Super Amoled. Ο ρυθμός ανανέωσης είναι 90 Hz και η ωφέλιμη επιφάνεια 91% (!) Το δακτυλικό αποτύπωμα βρίσκεται προφανώς κάτω απ'ο την οθόνη.

Το Tecno Phantom X είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό μέταλλο - γυαλί και η επικάλυψη του και από τις δύο επιφάνειες είναι με Gorilla Glass 5.

Πολύ δυνατό στοιχείο του κινητού είναι οι κάμερες του. Η πίσω είναι τριπλή, με βασική 50 Mpx (Samsung GN1) με 7 φακούς, διάφραγμα ƒ/ 1.85, μέγεθος εικονοστοιχείων 1.20 µm και μέγεθος αισθητήρα 1/1.31. Δηλαδή πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά. Οι άλλες δύο είναι η ευρυγώνια (120 μοιρών) 8 Mpx και η λειτουργία πορτρέτου 13 Mpx με 2Χ ζουμ.

Η μπροστινή κάμερα είναι διπλή : 48 και 8 Mpx. Η τελευταία είναι ευρυγώνια.

Tecno Phantom X cams

Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4700 mAh με γρήγορη φόρτιση 33W. Υπάρχει υποδοχή για ακουστικά.

Για το τέλος αφήσαμε τα αδύναμα στοιχεία.

Ο επεξεργαστής είναι μέτριος για flagship κινητό - Helio G95, αν και αυτό λιγάκι ισορροπούν τα 8 GB RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 256 GB με δυνατότητα επέκτασης σε μικτή υποδοχή. Επίσης, δεν υπάρχει υποστήριξη NFC και 5G.

Οι τιμή προβλέπεται να είναι περίπου 260€.


Πηγή: Tecno


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page