top of page

Εντυπωσιακά κινητά από την Infinix: Zero X Neo, Zero X και Zero X Pro

Έγινε ενημέρωση: 3 Μαρ 2022

Η εταιρία αναπτύσσεται δυναμικά και προτείνει τρεις συσκευές, οι οποίες δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα

Infinix Zero X series

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας είχαμε επισημάνει, ότι η Infinix σε λίγο καιρό "θα δείξει τα δόντια της". Η δυναμική της εταιρίας δείχνει τρομερή ανάπτυξη και όλο και περισσότερο προσελκύει το ενδιαφέρον.

Η σημερινή παρουσίαση των τριών καινούργιων συσκευών ήρθε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα, με το κορυφαίο της σειράς το Infinix Zero X Pro να είναι πράγματι ένα αξιοζήλευτο τηλέφωνο με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, ώστε να κάνει πολύ καλές πωλήσεις.


Και τα τρία τηλέφωνα έχουν επεξεργαστή Helio G95 (τον ίδιο επεξεργαστή έχουν το Realme 8 και το Xiaomi Redmi Note 10S) και γραφικά Mali-G76 MC4.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό των συσκευών είναι η χρησιμοποίηση περισκοπικής κάμερας, γεγονός σπάνιο για τηλέφωνα που δεν ανήκουν στην κατηγορία των flagship. Γενικά υπάρχει έντονη αίσθηση, ότι η εταιρία προσπάθησε να εντυπωσιάσει με μερικά ξεχωριστά στοιχεία και φαίνεται πως το κατάφερε.


Το Infinix Zero X Pro διαθέτει 8 GB μνήμης RAM με δυνατότητα "επέκτασης" με άλλα 3 GB (Extended RAM) και αποθηκευτικό χώρο 128 ή 256 GB. Εκτός από το Helio G95 υπάρχει το Intellingent Display Chip, το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της οθόνης. Η τελευταία είναι Amoled 6,67" με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, ευαισθησία αφής 240 Hz, FHD+ ανάλυση, φωτεινότητα 700 nit, έχει υψηλή αντίθεση (4 εκ.:1) και DCI-P3.

Smartphone Infinix Zero X Pro

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στις κάμερες. Η βασική είναι τριπλή με κύριο αισθητήρα 108 Mpx και διάφραγμα f/1.79 (Samsung S5KHM2), ο οποίος διαθέτει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και λειτουργία Ultranight Mode. Γενικά η εταιρία έχει ένα καλώς εννοούμενο κώλυμα με τις νυχτερινές λήψεις, ιδίως της αρέσει το νυχτερινό φεγγάρι, κάτι που φαίνεται και από τις διαφημιστικές αφίσες. Η αναφορά στις φωτογραφίες του φεγγαριού τη νύχτα με Super Moon Mode δεν έλειψε και από την παρουσίαση των συσκευών. Ο δεύτερος αισθητήρας είναι ευρυγώνιος 8 Mpx των 120 μοιρών με διάφραγμα f/2.25, ενώ ο τρίτος είναι ο προαναφερόμενος περισκοπικός 8 Mpx με δυνατότητα μάκρο λήψης, με διάφραγμα f/3.4, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, πενταπλό οπτικό ζουμ και υβριδικό ζουμ 60Χ. Η μπροστινή κάμερα είναι 16 Mpx με διπλό LED φλας.

Infinix Zero X Pro cameras

Άλλο ένα καλό στοιχείο είναι η μπαταρία των 4500 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W, η οποία σύμφωνα με την εταιρία εξασφαλίζει 27 ημέρες standby, 10 ώρες παιχνιδιών, 19 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, 35 ώρες κλήσεων, 137 ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Επίσης, η πεντάλεπτη φόρτιση εξασφαλίζει 180 λεπτά αναπαραγωγής βίντεο. Καθόλου άσχημα.

Το τηλέφωνο διαθέτει ειδικό προηγμένο σύστημα ψύξης, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία Smart Audio DTS.


Οι διαφορές των δύο "μικρότερων" συσκευών είναι στον κύριο αισθητήρα της πίσω κάμερας (64 Mpx με οπτική σταθεροποίηση εικόνας για το Zero X και 48 Mpx χωρίς OIS για το Zero X Neo). Το Zero X Neo διαφέρει επίσης στην οθόνη, η οποία είναι 6,78" με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και ευαισθησία αφής 180 Hz, και στη μπαταρία των 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 18W.

Και τα τρία τηλέφωνα δεν υποστηρίζουν 5G και NFC, είναι κατασκευασμένα από πλαστικό υλικό πολύ καλής ποιότητας σε συνδυασμό με γυαλί, έχουν δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου σε μικτό slot.


Infinix Zero X

Infinix Zero X Neo

Ακόμα είναι άγνωστο, αν τα τηλεφώνα θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη. Προς το παρόν οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν σε κάποιες χώρες της Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.


Πηγή: Infinix, GSMArena



Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page