top of page

Εκδόσεις Vivo X60 και X60 Pro για την παγκόσμια αγορά

Έγινε ενημέρωση: 5 Απρ 2022

Χωρίς προειδοποίηση, η Vivo κυκλοφόρησε τη σειρά X60 παγκοσμίως.

Vivo X60 και X60 Pro Global εκδόσεις

Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς ίδιες οι συσκευές με αυτές που έκαναν το ντεμπούτο τους στην Κίνα (μπορείτε να διαβάσετε το review εδώ). Ας δούμε πιο προσεκτικά τις διαφορές.


Vivo X60 Pro Global


Η κάμερα διαθέτει τον κύριο αισθητήρα 48MP με πολύ φωτεινό διάφραγμα f / 1,5. Το μοναδικό σύστημα Gimbal παρέχει βελτιωμένη σταθερότητα έναντι του τυπικού OIS και επιτρέπει ένα νέο τέχνασμα - την πρώτη τεχνολογία αλλαγής pixel σε ένα smartphone. Αυτό, μαζί με την τεχνολογία Biotar Bokeh της ZEISS, θα βελτιώσει σημαντικά τη λεπτομέρεια ανά εικονοστοιχείο και την ακρίβεια χρώματος των εικόνων.

Διατηρείτε η κάμερα 13MP με ευρυγώνιο φακό 120º. Η άλλη κάμερα 13MP διαθέτει τηλεφακό με μεγέθυνση 2x και αυτό είναι το οπτικό ζουμ που θα αποκτήσει η global έκδοση X60 Pro, ο φακός periscope 5x της κινεζικής έκδοσης έχει φύγει.


Τα υπόλοιπα είναι ίδια. Η Dual Edge οθόνη 6,56 ιντσών LTM δημιουργήθηκε από κοινού από την Vivo και την Qualcomm. Είναι ένα πάνελ AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz, η ανάλυση είναι FHD+. Η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση HDR10 + και μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο HDR από το Netflix.


Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης πιστοποιητικό Hi-Res Audio, αλλά με ένα μόνο ηχείο και χωρίς υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.


Η θύρα USB-C είναι ενσύρματη 2.0. Το τηλέφωνο διαθέτει δύο υποδοχές SIM με διπλή αναμονή 5G. Δεν υπάρχει υποδοχή microSD, αλλά το X60 Pro έχει διαμορφωθεί με χώρο αποθήκευσης 256 GB (UFS 3.1) ως στάνταρ, οπότε αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Επίσης, έχει 12 GB μνήμης RAM.


Ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 870 7nm και όχι το Exynos 1080 5nm. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το λογισμικό - το διεθνές μοντέλο τρέχει το Funtouch OS 11.1, αντί του νέου OriginOS της Vivo. Η δυνατότητα Extended RAM, η οποία προσθέτει επιπλέον 3 GB εικονικής μνήμης RAM, είναι ενσωματωμένη.


Η μπαταρία είναι ίδια, έχει χωρητικότητα 4200 mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 33W με τον παρεχόμενο τροφοδοτικό.


Vivo X60 Global


Το μοντέλο έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Pro με μικρές παραλλαγές.


Για παράδειγμα, ίδια οθόνη AMOLED 6,56", αλλά επίπεδη. Αυτό αυξάνει ελαφρώς τις διαστάσεις του τηλεφώνου.


Μια πιο σημαντική αλλαγή είναι στην κύρια κάμερα. Το σύστημα Gimbal αντικαθίσταται από ένα λιγότερο ικανό σύστημα OIS και το διάφραγμα φακού είναι f / 1.8, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιτρέψει λιγότερο φως. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι φακός ZEISS με το Biotar Bokeh.


Μια τελευταία αλλαγή - η χωρητικότητα της μπαταρίας αναφέρεται ως 4300 mAh με φορτιστή 33W.


Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια. Τρεις κάμερες 48 + 13 + 13 Mpx στο πίσω μέρος, 32 Mpx selfie snapper στο μπροστινό μέρος, chipset Snapdragon 870 με μνήμη 12/256 GB.


Ακόμη και οι επιλογές χρώματος είναι οι ίδιες (Midnight Black και Shimmer Blue).


Δυστυχώς, δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες τιμολόγησης για τα παγκόσμια Vivo X60 και X60 Pro και δεν υπάρχει λίστα χωρών που θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές.



Πηγή ενημέρωσης : GSMArena


Коментарі

Оцінка: 0 з 5 зірок.
Ще немає оцінок

Додайте оцінку
bottom of page