top of page

Η Infinix παρουσίασε το Zero Ultra με κάμερα 200 Mpx

Πολύ "δυνατά" είναι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής

Infinix Zero Ultra

Ένα από τα πιο ισορροπημένα κινητά τηλέφωνα παρουσίασε αυτές τις ημέρες η Infinix. Το καινούργιο smartphone μπήκε στη σειρά συσκευών με αισθητήρα 200 Mpx, γεγονός καθόλου ευκαταφρόνητο, ιδίως για μία εταιρία, η οποία δε συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κόσμου.

Το Infinix Zero Ultra βασίζεται στον ίσως όχι και τόσο "δυνατό" επεξεργαστή Dimensity 920, εντούτοις είναι αρκετός για να προσφέρει την απαραίτητη παραγωγικότητα, κάτι που επιβεβαιώνουν οι μετρήσεις της AnTuTu, όπου "μαζεύει" 710 000 βαθμούς. Τα γραφικά είναι Mali-G68, η εσωτερική μνήμη 8 GB (LPDDR5) και ο αποθηκευτικός χώρος 256 GB (UFS 3.1). Υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εσωτερικής μνήμης για άλλα 5 GB χάρη στη λειτουργία Extended RAM και επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου με κάρτα SD σε αυτόνομο σλοτ.

Infinix Zero Ultra

Η οθόνη της συσκευής είναι 6,8 ιντσών Amoled Dual Edge με FHD+ (2400 х 1080 px) ανάλυση, 120 Hz ρυθμό ανανέωσης, 360 Hz ευαισθησία αφής, μέγιστη φωτεινότητα 900 nit και με Gorilla Glass 5. Όπως βλέπουμε τα χαρακτηριστικά είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, αν και δεν μπορούν να θεωρηθούν κορυφαία.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει η κύρια κάμερα με τα 200 Mpx του βασικού αισθητήρα Samsung HP1 με μέγεθος 1/1.22", διάφραγμα f/2.0 και με οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Ο ευρυγώνιος φακός είναι 13 Mpx (f/2.4) και διαθέτει αυτόματη εστίαση. Ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο αισθητήρας βάθους των 2 Mpx. Οπτικό ζουμ η κάμερα, δυστυχώς, δε διαθέτει, αλλά υπάρχει η λειτουργία Dual View Video (ταυτόχρονη καταγραφή βίντεο από την πίσω και εμπρός κάμερες). Επιπλέον υπάρχει και πληθώρα λειτουργιών για βελτιστοποίηση της εικόνας. Η μπροστινή κάμερα είναι 32 Mpx.

Infinix Zero Ultra

Οι πρώτες εντυπώσεις από τη λειτουργία της κάμερας είναι πολύ θετικές. Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφία τραβηγμένη με την βασική κάμερα.

Infinix Zero Ultra camera shooting

Το άλλο κορυφαίο χαρακτηριστικό του Infinix Zero Ultra είναι η φόρτιση της Double Cell μπαταρίας των 4500 mAh με 180W. Η εταιρία αναφέρει πως η πλήρης φόρτιση πετυχαίνεται μέσα σε 12 λεπτά. Το τηλέφωνο διαθέτει δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, Dual 5G SIM, X-axis Linear Vibration Motor, προηγμένο σύστημα ψύξης, NFC, Bluetooth 5.1, WiFi 6 και κάλυψη 5G δικτύων. Το λειτουργικό σύστημα είναι XOS 12 (της Infinity) βασισμένο στο Android 12.

Κατασκευάζεται το τηλέφωνο σε μαύρο και ασημί χρώμα με μικρές διαφορές στην υφή της πίσω επιφάνειας ανάλογα με το χρώμα. Οι διαστάσεις είναι 165,5 х 74,5 х 8,76 (ασημί) / 9,16 (μαύρο) και το βάρος 213 γραμμάρια. Η τιμή ορίστηκε στα $520.

Infinix Zero Ultra
+ Συνολική εικόνα, κάμερα, μπαταρία, παραγωγικότητα, οθόνη, συνδεσιμότητα, εμφάνιση
- Έλλειψη οπτικού ζουμ, τιμή (στα όρια)

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page