top of page
Εικόνα συγγραφέαAndroid-best

Η Leica παρουσίασε το νέο της κινητό, το Leitz Phone 3

Έγινε ενημέρωση: 12 Απρ

Το Leitz Phone 3 είναι η τρίτη γενιά, όπως προκύπτει και από την ονομασία, της γνωστής εταιρίας φωτογραφικών μηχανών

Leitz Phone 3

Το Leitz Phone 3 της Leica θα κυκλοφορεί στην Ιαπωνία με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1, Oled οθόνη 6,6" τεχνολογίας Pro IGZO με ανάλυση 2730 x 1260 px, ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και κορυφή φωτεινότητας στα 2000 nit.

Η πίσω κάμερα είναι δανεισμένη από το προηγούμενο μοντέλο Leitz Phone 2 και είναι με αισθητήρα 1 ίντσας 47,2 Mpx, οκταφασική αυτόματη εστίαση και διάφραγμα f/1,9. Αυτός ο αισθητήρας παρέχει γρήγορη και ακριβή εστίαση και εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστινή κάμερα έχει ανάλυση 12,6 Mpx με γωνία θέασης 78 μοίρες και διάφραγμα f/2,3.

Leitz Phone 3

Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 5000 mAh, υποδοχή για ακουστικά, ο αποθηκευτικός χώρος είναι 512 GB και μπορεί να επεκταθεί έως και 1 TB με τοποθέτηση κάρτας μνήμης.

Το Leitz Phone 3 έχει διαφορετικό από το προηγούμενο μοντέλο ντιζάιν με «premium polyacrylate texture» που δίνει αίσθηση συγκρίσιμη με εκείνη των καμερών Leica, ενώ το βάρος του είναι 209 γραμμάρια.

Leitz Phone 3

Οι πωλήσεις στην Ιαπωνία ξεκινάνε σε λίγες ημέρες, οι τιμή ακόμα δεν ανακοινώθηκε. Το Leitz Phone 3 μάλλον δεν θα βγει στις διεθνείς αγορές.


Πηγή: ITHome


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page