top of page

Η Realme ετοιμάζει το καλύτερό της κινητό τηλέφωνο

Έγινε ενημέρωση: 27 Φεβ 2022

Το Realme GT 2 Pro θα κάνει την εμφάνιση του στις αρχές του επόμενου έτους

Realme GT 2 Pro

Η Ινδική εταιρία Realme έχει αναπτυχθεί σε πολύ ισχυρό ανταγωνιστή στην παγκόσμια αγορά των smartphones. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε κάτι, που οι άλλοι δεν μπορούν να πετύχουν μέσα σε δεκαετία. Τα κινητά τηλέφωνά της είναι αξιόπιστα και έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά σε πολύ λογικές τιμές. Το μόνο που της έλειπε είναι η ύπαρξη μιας πραγματικά flagship συσκευής με όλα τα top χαρακτηριστικά. Φαίνεται πως σε λίγο καιρό αυτό το "ελάττωμα" να διορθωθεί.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο 91mobiles η Realme ετοιμάζει το GT 2 Pro για αρχές του επόμενου έτους.

Πιθανότατα η συσκευή θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 888 και μεγάλης χωρητικότητας μνήμη RAM και αποθηκευτικού χώρου (8/128 GB και άνω). Η οθόνη του θα είναι Super Amoled 6,51" με τουλάχιστον FHD+ ανάλυση και η μπαταρία θα είναι 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 65W.

Όσον αφορά τις κάμερες, οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για 8 Mpx μπροστινή και 12 Mpx βασικό αισθητήρα πίσω. Η πίσω κάμερα θα διαθέτει οπτικό ζουμ και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Θα αμφισβητήσω τα Mpx, πιστεύω πως θα είναι πολύ περισσότερα, διότι αυτά τα χαρακτηριστικά δεν ταιριάζουν με τίποτα σε ένα κινητό, το οποίο προσδοκά να είναι "ναυαρχίδα" της εταιρίας.

Κοντός ψαλμός αλληλούια !


Πηγή: Andro-news


Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page