top of page

Η Tecno λάνσαρε το Phantom V Flip2 με μεγάλη εξωτερική οθόνη

Το Tecno Phantom V Flip2 διαθέτει ορισμένα ενδιαφέροντα και πρωτοποριακά στοιχεία

Tecno Phantom V Flip2

Σε σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το πρώτο flip κινητό της προχώρησε η Tecno. Η δεύτερη γενιά, το Phantom V Flip2, διαθέτει πλέον κανονική και αρκετά μεγάλη για τα δεδομένα της εξωτερική οθόνη, η οποία είναι 3,64" με ανάλυση 1066 x 1056 px. Εδώ μπορείτε να ανοίξετε περισσότερες από 2000 συμβατές εφαρμογές και να εκμεταλλευτείτε μία πληθώρα επιλογών για την προσαρμογή της.

Tecno Phantom V Flip2

Τα CutePets - τα χαριτωμένα ζώα που εμφανίζονται σε αυτήν την οθόνη έγιναν περισσότερα. Η Tecno έχει προσθέσει πέντε νέα κατοικίδια. Επιπλέον, μεταξύ του φλας και του κάτω μέρους της οθόνης υπάρχει ένα διαδραστικό widget, η λειτουργικότητά του οποίου θυμίζει το Dynamic Island στο iPhone. Επιπλέον, η Tecno ανέπτυξε πέντε μίνι παιχνίδια για την εξωτερική οθόνη. Η εσωτερική οθόνη είναι LTPO Amoled 6,9 ιντσών με ανάλυση 2640 x 1080 px, ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz και PWM 2160 Hz.

Tecno Phantom V Flip2

Σημαντικά βελτιωμένες είναι και οι κάμερες. Η selfie στην εσωτερική οθόνη είναι 32 Mpx, ενώ η βασική έξω είναι διπλή με κύριο αισθητήρα 50 Mpx και υπερευρυγώνιο επίσης 50 Mpx.

Το Tecno Phantom V Flip2 βασίζεται στον επεξεργαστή Dimensity 8020, έχει 8 GB μνήμη RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε και την τεχνητή νοημοσύνη, χάρη στην οποία το λογισμικό έχει εμπλουτιστεί με βελτίωση κειμένου, διόρθωση τυπογραφικών σφαλμάτων, δημιουργία κειμένου, μεταφραστή τηλεφωνικών συνομιλιών σε πραγματικό χρόνο, δημιουργία ταπετσαρίας, δημιουργία σχεδίου βάση του σκίτσου που κάνετε κ.α.

Tecno Phantom V Flip2

Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία 4720 mAh με φόρτιση 70W, δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι, στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Atmos, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 6 και καλύπτει 5G δίκτυα.

Η εταιρία επεξεργάστηκε και τον μεντεσέ. Ο τελευταίος είναι ικανός να υποστηρίξει οποιαδήποτε θέση από 30 έως 150 μοίρες, επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες με το smartphone από διαφορετικές γωνίες, τοποθετώντας το οπουδήποτε, καθώς και να τραβήξετε βίντεο κρατώντας το στο χέρι σαν να είναι ψηφιακή βιντεοκάμερα.

Tecno Phantom V Flip2

Οι διαστάσεις είναι 87.8 x 73.4 x 16 χιλ. (διπλωμένο) / 170.8 x 73.4 x 7.6 χιλ. (ξεδιπλωμένο) και το βάρος 196 γραμμάρια. Κατασκευάζεται σε γκρι και πράσινο χρώματα με την πίσω επιφάνεια να είναι από οικολογικό δέρμα και το πλαίσιο από αλουμίνιο. Οι τιμές ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.


Πηγή: Tecno

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page