top of page
Εικόνα συγγραφέαAndroid-best

Η Tecno παρουσίασε τη σειρά Camon 20

Οι συσκευές είναι τέσσερις και εμφανισιακά είναι σχεδόν ίδιες

Tecno Camon 20 series

Το καλύτερο της καινούργιας τετράδας της Tecno παρουσιάσαμε σε ξεχωριστή ανάρτηση. Εδώ θα δούμε τα υπόλοιπα τρία κινητά της σειράς Camon 20. Εμφανισιακά οι συσκευές σχεδόν δε διαφέρουν, έχουν και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, το βασικό μοντέλο Tecno Camon 20 έχει το Helio G85, η μία έκδοση Pro έχει Helio G99 και η άλλη το Dimensity 8050, χάρη στο οποίο και υποστηρίζει 5G δίκτυα.

Και τα τρία τηλέφωνα έχουν βασικό αισθητήρα της πίσω κάμερας 64 Mpx (1/1.7", f/1.7) με RGBW και μάκρο αισθητήρα 2 Mpx. Η έκδοση Tecno Camon 20 Pro 5G διαθέτει και τρίτο αισθητήρα Bokeh 2 Mpx, όπως επίσης και οπτική σταθεροποίηση εικόνας. Η selfie κάμερα και των τριών είναι 32 Mpx.

Tecno Camon 20 series
Από αριστερά Camon 20, Camon 20 Pro, Camon 20 Pro 5G

Τα τηλέφωνα έχουν μπαταρία 5000 mAh με φόρτιση 33W, προστασία από σκόνη και σταγόνες νερού IP53, στερεοφωνικά ηχεία, λειτουργικό HIOS 13 (Android 13). Η Pro εκδ΄σοεις διαθέτουν NFC.

Η βασική έκδοση κατασκευάζεται σε μαύρο, μπλε και ασημί χρώματα, ενώ οι Pro εκδόσεις σε μαύρο και μπλε. Οι τιμές και η ημερομηνία έναρξης πωλήσεων ακόμα δεν ανακοινώθηκαν.


Πηγή: Tecno

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page