top of page

Η Vivo παρουσίασε το Y100 με το πίσω κάλυμμα τύπου "χαμαιλέοντα"

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιαν

Αν και ανήκει στην budget κατηγορία, διαθέτει πολύ καλή οθόνη και κάμερα με οπτική σταθεροποίηση εικόνας

Vivo Y100 5G

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή παρουσίασε η Vivo στην Ινδία. Το τηλέφωνο διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά, ασυνήθιστα για την budget κατηγορία, στην οποία ανήκει. Εμφανισιακά είναι αρκετά συμπαθητικό, κατασκευάζεται σε τρία χρώματα, - μαύρο, γαλάζιο και χρυσαφί, ενώ η φθορίζουσα πίσω επιφάνειά του αλλάζει σημαντικά την απόχρωση υπό το φως του ήλιου. Τα θετικά του Vivo Y100 5G δεν περιορίζονται εκεί, Το τηλέφωνο έχει να επιδείξει και άλλα.

Ο επεξεργαστής είναι Dimensity 900, έχει εσωτερική μνήμη 8 GB με δυνατότητα επέκτασης για άλλα 8 GB χάρη στη λειτουργία Extended RAM και αποθηκευτικό χώρο 128 GB.

Πολύ καλή είναι και η Amoled οθόνη των 6,38 ιντσών με FHD+ ανάλυση, 90 Hz ρυθμό ανανέωσης, 360 Hz ευαισθησία αφής, 1300 nit μέγιστη φωτεινότητα, λειτουργία DCI-P3 και με δακτυλικό αποτύπωμα.

Εντύπωση προκαλεί η ύπαρξη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας της πίσω κάμερας σε μία συσκευή αυτού του επιπέδου. Οι αισθητήρες εδώ είναι τρεις, - 62 Mpx ο βασικός, 2 Mpx ο αισθητήρας βάθους και 2 Mpx ο μάκρο.

Vivo Y100 5G specs

Το Vivo Y100 5G διαθέτει μπαταρία 4500 mAH με φόρτιση 44W, προστασία IP54 (από σκόνη και υγρασία), λειτουργικό Funtouch OS 13 (Android 13) και η τιμή του στην Ινδία είναι $303. Αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες ακόμα είναι άγνωστο.


Πηγή: Vivo

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page