top of page

Η Xiaomi παρουσίασε τη σειρά 13 για την ευρωπαϊκή αγορά

Χαρακτηριστικά, ιδιαιτερότητες, τιμές

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση της σειράς Xiaomi 13 πραγματοποιήθηκε σήμερα στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2023 στη Βαρκελώνη, αν και μία ημέρα νωρίτερα από την επίσημη έναρξη των εργασιών της.

Το βασικό μοντέλο για κυκλοφορία εκτός Κίνας δεν μας επιφύλαξε έκπληξη, εκτός από μία, αλλά ίσως την πιο σημαντική. Το Xiaomi 13 θα κοστίζει στην Ευρώπη €999 ! Δηλαδή περίπου 400 ευρώ παραπάνω απ' ό,τι στην Κίνα. Τώρα αν παρόλα αυτά θέλετε να μάθετε για τα χαρακτηριστικά του ανατρέξετε στις εικόνες παρακάτω.

Xiaomi 13 specs
Xiaomi 13 specs

Να επισημάνουμε μόνο τα απολύτως top στοιχεία που έχει : επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen με γραφικά Adreno 740, κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας με WiFi 7, Bluetooth 5.3, NFC, θύρα υπερύθρων και 5G, Oled οθόνη τεχνολογίας E6 και κάμερες. Η βασική είναι τριπλή με κύριο αισθητήρα 50 Mpx με OIS, ευρυγώνιο 12 Mpx και τηλεφακό 10 Mpx με OIS και οπτικό ζουμ 3,5X, - όλα αυτά με την υποστήριξη της Leica. Άλλο ένα από τα κορυφαία χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα εγγραφής 8k βίντεο με 24fps.

Ακόμα πιο ακριβό, φυσικά, είναι το Xiaomi 13 Pro με την τιμή του να φτάνει τα 1299 ευρώ. Η συσκευή έχει τους ίδιους κορυφαίους επεξεργαστή και γραφικά, αλλά ακόμα καλύτερα μερικά από τα υπόλοιπα.

Xiaomi 13 pro specs
Xiaomi 13 pro specs

Συγκεκριμένα, η οθόνη του είναι Dynamic Amoled E6 με ανάλυση WQHD+ και Gorilla Glass Victus, top δυνατότητες συνδεσιμότητας και εδώ (WiFi 7, Bluetooth 5.3 LE, NFC, θύρα υπερύθρων), και ακόμα καλύτερες κάμερες. Η τριπλή βασική έχει κύριο αισθητήρα Sony IMX989 (1") με OIS, ευρυγώνιο 50 Mpx με 115 μοίρες και τηλεφακό 50 Mpx με OIS και οπτικό ζουμ 3,2X. Η κάμερα και εδώ μπορεί να γράφει 8k βίντεο με 24fps και έχει την υποστήριξη της Leica.


Πηγή: Xiaomi




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page