top of page

Νέες εικόνες του Google Pixel 8 Pro

Επίπεδη οθόνη, τριπλή βασική κάμερα και τεχνολογία LiDAR - μερικά από τα χαρακτηριστικά του

Google Pixel 8 Pro render

Νέες εικόνες του Google Pixel 8 Pro έκαναν εμφάνιση στο διαδίκτυο χθες. Προέρχονται από τον insider @OnLeaks, ο οποίος συνήθως είναι πολύ εύστοχος στις προβλέψεις του. Τα renders που δημοσιεύτηκαν δείχνουν το ίδιο ντιζάιν με όλα τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας με περισσότερη "στρογγυλοποίηση" στις άκρες και γωνίες, ταυτόχρονα η οθόνη είναι τελείως επίπεδη και η βασική κάμερα είναι τριπλή με led flash. Το πέμπτο "μάτι" στην μπάρα της κάμερα πιθανολογείται, ότι είναι σαρωτής LiDAR*.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν προς το παρόν το Pixel 8 Pro θα έχει επεξεργαστή Tensor G3 και Oled οθόνη 6,52 ιντσών. Η συσκευή θα έχει μικρότερες από τον προκάτοχό του διαστάσεις, - 162.6×76.5×8.7 χιλιοστά. Η παρουσίαση της σειράς Pixel 8 αναμένεται τον Μάιο μήνα στην έκθεση Google I/O 2023.


* Η τεχνολογία LiDAR επιτρέπει να λαμβάνετε και να επεξεργάζεστε πληροφορίες για μακρινά αντικείμενα μετρώντας την ταχύτητα του φωτός. Με άλλα λόγια, ο σαρωτής μετράει την απόσταση με βάση το χρόνο επιστροφής του φωτός στον αισθητήρα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα μέτρησης με μεγάλη ακρίβεια απόστασης έως το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει και χρησιμοποιείται επίσης για τη φωτογραφία, ειδικά αυτή του πορτρέτου. Βοηθά να εστιάσετε γρήγορα και με ακρίβεια στο επιθυμητό αντικείμενο, για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό θάμπωμα φόντου.


Πηγή: smartprix

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page