top of page
Εικόνα συγγραφέαAndroid-best

Νέο πανίσχυρο κινητό τηλέφωνο από τη Sharp

Έγινε ενημέρωση: 22 Απρ 2022

Η εταιρία λάνσαρε ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο Sharp Aquos R6

Νέο κινητό τηλέφωνο Sharp Aquos R6

Η παρουσίαση της συσκευής είχε ακυρωθεί πριν από μία εβδομάδα. Ξαφνικά χθες μάθαμε για τα αποκαλυπτήρια του κινητού στη Ιαπωνία.

Το Sharp Aquos R6 είναι εινά πανίσχυρο κινητό τηλέφωνο με επεξεργαστή Snapdragon 888 (πετυχαίνει 727 000 βαθμούς στο AnTuTu), γραφικά Adreno 660, 12 GB RAM (LPDDR5), 128 GB αποθηκευτικό χώρο (UFS 3.1) με δυνατότητα επέκτασης σε μικτό slot.

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου σε συνδυασμό με γυαλί, έχει βάρος 207 γραμμάρια και διαστάσεις 162 Χ 74 Χ 9,5 χιλ.

Η οθόνη είναι Dual Edge των 10 bit, 6,6 ιντσών, WQHD+ (δηλαδή 1260 x 2730 px), τύπου IGZO Oled, με αναλογία 19.5 : 9. Η ωφέλιμη επιφάνεια είναι 89% και ο ρυθμός ανανέωσης 240 Hz (στην ουσία είναι 120 Hz με διπλασιασμό). Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι, φυσικά, στην οθόνη και είναι το μεγαλύτερο σε διάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Μπορείτε άνετα να χρησιμοποιήσετε και τα δύο δάκτυλα ταυτόχρονα (!) Με άλλα λόγια, - κορυφαία οθόνη.

Κορυφαίες είναι και οι κάμερες του τηλεφώνου. Η βασική, κατασκευασμένη σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία Leica, παρόλα που είναι "μόλις" 20,2 Mpx, έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά. Βασίζεται σε μοναδικό αισθητήρα με μέγεθος 1" (!), έχει οπτικό ζουμ και οπτική σταθεροποίηση, ToF αισθητήρα και Telephoto sensor με OIS, Laser autofocus, υποστηρίζει καταγραφή 8k video. Τυπικά, δηλαδή, η κάμερα είναι διπλή, στην ουσία όμως είναι μία κάμερα που τα κάνει όλα ! Η μπροστινή είναι 12,6 Mpx.

Νέο κινητό τηλέφωνο Sharp Aquos R6

Η μπαταρία είναι 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση, χωρίς να διευκρινίζεται των πόσων W.

Το Sharp Aquos R6 διαθέτει ξεχωριστό κουμπί κλήσης Google Assistant.

Υποστηρίζει 5G (ταιριάζει με τις συχνότητες της Cosmote και της Vodafone, και με μία συχνότητα της Wind), διαθέτει NFC, υποδοχή για ακουστικά, στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργίες Dolby Atmos και Hi-Res. Υπάρχει πιστοποιητικό προστασίας από σκόνη και νερό IP68, IP6X.

Η τιμή ακόμα είναι άγνωστη.


Πηγή: Sharp

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page