top of page

Οι πρώτες φωτογραφίες του OPPO Find X7 Pro

Έγινε ενημέρωση: 20 Δεκ 2023

Το OPPO Find X7 Pro θα έρθει με τεράστια και κορυφαία τετραπλή κάμερα

OPPO Find X7 Pro leak

Παραδοσιακά τα κινητά τηλέφωνα της σειράς OPPO Find X ξεχωρίζουν με τις top επιπέδου κάμερες. Δεν θα είναι εξαίρεση και το OPPO Find X7 Pro. Πρόσφατα στο διαδίκτυο έκανε εμφάνιση η πρώτη φωτογραφία της συσκευής, η οποία δείχνει την τεράστια πίσω κάμερα σε οκταγώνιο σχήμα και με τέσσερεις αισθητήρες και Laser Autofocus. Οι πληροφορίες λένε, ότι η συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3, Dual Edge Oled LTPO οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μπαταρία με φόρτιση 120W και δορυφορική σύνδεση.

OPPO Find X7 Pro leak

Όσον αφορά την κάμερα, θα είναι δημηούργημα από κοινού με την Hasselblad και οι αισθητήρες θα είναι Sony LYT900, Sony IMX890, Sony IMX858 και Sony IMX890, - και οι τέσσερεις με ανάλυση 50 Mpx. Την παρουσίαση την περιμένουμε μέσα στο επόμενο δίμηνο.


PS. Πρέπει να σημειώσουμε, ότι εμείς έχουμε αρκετές αμφιβολίες για το αν οι εικόνες αυτές αντιστοιχούν στο OPPO Find X7 Pro. Το πιθανότερο είναι, κατά τη γνώμη μας, ότι η OPPO είτε κατασκευάζει την έκδοση Ultra (λίγες πιθανότητες), είτε πρόκειται για κάποια άλλη συσκευή.


Πηγή: gagadget.com

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page