top of page

Oppo Find X6 Pro - ενδέχεται να γίνει το καλύτερο camera phone

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις έως τώρα διαρροές

Oppo Find X6 Pro render

Η κορυφαία σειρά της Oppo πάντα ξεχώριζε και για τις πολύ καλές κάμερες και αυτή η παράδοση φαίνεται πως θα συνεχιστεί. Το ερώτημα είναι, αν το νέο flagship της εταιρίας θα καταφέρει να στεφτεί βασιλιάς των σημερινών camera phones. Οι ως τώρα πληροφορίες που έχουμε για τη συσκευή δείχνουν πως οι πιθανότητες αυτές είναι πολύ μεγάλες. Το ντιζάιν και μερικά χαρακτηριστικά της βασικής κάμερας ξέρουμε εδώ και καιρό. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, έκαναν εμφάνιση στο διαδίκτυο και οι "ζωντανές" φωτογραφίες της.

Η επιγραφές Hasselblad και MariSilicon επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή της πρώτης στην κατασκευή του smartphone και την ύπαρξη του δεύτερου ως βοηθητικού επεξεργαστή για την βελτίωση της εικόνας.

Η αισιοδοξία, ότι το Oppo Find X6 Pro μπορεί να γίνει το καλύτερο camera phone της αγοράς προκύπτει από τα χαρακτηριστικά του. Ο βασικός αισθητήρας θα είναι ο κορυφαίος 50 Mpx Sony IMX989 με μέγεθος 1" και διάφραγμα f/1.8 και θα συμπληρώνεται με δύο Sony IMX890 (ευρυγώνιο και περισκοπικό) με 1/1,56" επίσης 50 Mpx. Το τηλέφωνο θα διαθέτει, φυσικά, οπτική σταθεροποίηση εικόνας και οπτικό ζουμ.



Πηγές: weibo, mobiltelefon


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page