top of page

Παρουσίαση νέου gaming κινητού Nubia Red Magic 6S Pro

Έγινε ενημέρωση: 3 Μαρ 2022

Φουτουριστικό, με Snapdragon 888+ και με προηγμένο σύστημα ψύξης το νέο μοντέλο

Nubia Red Magic 6S Pro

Πριν από μερικούς μήνες η ΖTE παρουσίασε την gaming σειρά Nubia Red Magic 6 του θυγατρικού της brand. Τα τηλέφωνα αμέσως ξεχώρισαν για τα πολύ ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά τους και το πολύ διαφορετικό ντιζάιν.

Σήμερα η εταιρία πρόσθεσε στη σειρά άλλο ένα smartphone, - το Nubia Red Magic 6S Pro.

Ο επεξεργαστής, όπως και αναμενόταν, είναι το Snapdragon 888+, οι μνήμες είναι τύπου LPDDR5 (η μνήμη RAM με 8, 12, 16 ή 18 GB) και UFS 3.1 (ο αποθηκευτικός χώρος με 128, 256 ή 512 GB) και η κάρτα γραφικών Adreno 660. Δηλαδή, ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Η 6,8 ιντσών Amoled οθόνη έχει FHD+ ανάλυση, μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 90-120-165 Hz και ευαισθησία αφής 720 Hz (!) Το τηλέφωνο διαθέτει λειτουργίες DCI-P3 και DC Dimming.

Οι κάμερες δεν είναι το πιο δυνατό στοιχείο της συσκευής, αλλά είναι αρκετά καλές για ένα gaming τηλέφωνο. Η selfie είναι 8 Mpx, η βασική είναι τριπλή με κύριο αισθητήρα 64 Mpx. Υπάρχει επίσης ο ευρυγώνιος των 8 Mpx και ο αισθητήρας βάθους των 2 Mpx.

Η μπαταρία είναι 4500 mAh με γρήγορη φόρτιση 120W (!)

Επιπλέον το τηλέφωνο διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία DTS, αισθητήρες (πλήκτρα) παιχνιδιού με ευαισθησία αφής 450 Hz, WiFi 6, δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, αναγνώριση προσώπου. NFC δεν υπάρχει (τουλάχιστον για την κινέζικη έκδοση).

Επίσης η συσκευή διαθέτει ξεχωριστή λειτουργία προβολής εικόνας σε μεγάλες οθόνες (ενσύρματη και ασύρματη).


Το πολύ ξεχωριστό στοιχείο του Nubia Red Magic 6S Pro είναι το προηγμένο σύστημα ψύξης "επτά επιπέδων", το οποίο η εταιρία ονόμασε Ice 7.0 και το οποίο είναι εφοδιασμένο με κανονικό cooler με στροφές 20000 ανά λεπτό. Αξιοσημείωτο είναι, πως πάρα ταύτα ο θόρυβος μειώθηκε σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Επίσης το σύστημα ψύξης διαθέτει RGB φωτισμό και μαζί με το διαφανές πίσω κάλυμμα σε μία από τις τρεις εκδόσεις δημιουργεί εντυπωσιακή εικόνα.

Nubia Red Magic 6S Pro

Θα υπάρχουν τρία χρώματα : μαύρο, λευκό και το προαναφερόμενο διαφανές.

Οι διαστάσεις είναι 169,86 х 77,19 х 9,5 χιλιοστά και το βάρος 215 γραμμάρια.

Οι πωλήσεις ξεκινάνε από την Κίνα και οι τιμές από 520€.


Πηγή: Nubia

Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
bottom of page