top of page

Παρουσίαση του Oppo A77 5G

Συμπαθητικό, στιβαρό, με καλή μπαταρία και στερεοφωνικό ήχο

Oppo A77 5G

Το 2017 η Oppo είχε παρουσιάσει το A77 4G. Χρειάστηκαν σχεδόν πέντε χρόνια για να προχωρήσει η εταιρία στην έκδοση της 5G έκδοση. Φυσικά, μετά από τόσο καιρό το καινούργιο κινητό δεν θυμίζει σε τίποτα το παλαιό, πρόκειται για τελείως διαφορετική συσκευή.

Το Oppo A77 5G διαθέτει επεξεργαστή Dimensity 810, IPS οθόνη 6,56" HD+ ανάλυση και 90 Hz ρυθμό ανανέωσης. Η μπροστινή κάμερα είναι 8 Mpx, ενώ η βασική είναι διπλή με 48 και 2 Mpx. Αν πιστέψουμε την Oppo ο βασικός αισθητήρας είναι ικανός να τραβάει φωτογραφίες ακόμα και 108 Mpx χάρη σε διάφορα προγράμματα και λειτουργίες.

Το "δυνατό" σημείο είναι η μπαταρία των 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 33W. Σύμφωνα με την εταιρία μέσα σε 30 λεπτά γίνεται φόρτιση του 53% της μπαταρίας, ενώ για πλήρη φόρτιση χρειάζονται 69 λεπτά.

Το τηλέφωνο διαθέτει 6 GB μνήμη RAM, η οποία έχει τη δυνατότητα επέκταση κατά 5 GB με την λειτουργία Virtual RAM, και εξωτερική μνήμη 128 GB. Η τελευταία επίσης μπορεί να επεκταθεί με SD κάρτα.

Επιπλέον το τηλέφωνο διαθέτει πολύ καλά στερεοφωνικά ηχεία, προστασία IPX4, πλαϊνό δακτυλικό αποτύπωμα, NFC και 5G.

Oppo A77 5G

Θα υπάρχουν δύο χρώματα, - Ocean Blue και Midnight Black.

Οι πωλήσεις ξεκινάνε σε λίγες ημέρες από την Ταϊλάνδη με τιμή 270€. Αν και πότε θα βγει στις υπόλοιπες αγορές είναι άγνωστο.


Πηγή: GSMArena

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page