top of page

Πολύ όμορφη έκδοση iQOO 7 Monster Edition

Έγινε ενημέρωση: 8 Μαρ 2022

Η συσκευή έχει πορτοκαλή χρώμα και διαφέρει μόνο στο ντιζάιν

iQOO 7 Monster Edition

Η καινούργια έκδοση έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπόλοιπα iQOO 7, το διαφορετικό ντιζάιν σε πορτοκαλή χρώμα προσθέτει φινέτσα και σίγουρα θα αρέσει σε πολλούς.

Να υπενθυμίσουμε τα χαρακτηριστικά, αν και σε παλαιότερη ανάρτηση το είχαμε παρουσιάσει.


Η συσκευή έρχεται με πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 870 και γραφικά Adreno 650. Η μνήμη RAM είναι 8 ή 12 GB στα οποία μπορούν να προστεθούν άλλα 3 GB extended μνήμη.

Η οθόνη είναι 6,62" Amoled FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ευαισθησία αφής 300 Hz. Διαθέτει HDR10+ και υψηλό βαθμό αντίθεσης, δακτυλικό αποτύπωμα. Με άλλα λόγια είναι από τις κορυφαίες.

Κινητό τηλέφωνο iQOO 7 Monster Edition

Η πίσω κάμερα είναι τριπλή, με βασικό φακό 48 Mpx Sony IMX598, δεύτερο φακό 13 Mpx (ευρυγώνιο + μάκρο) και τρίτο 2 Mpx (Black & White). Διαθέτει οπτική σταθεροποίηση και λειτουργία ultra stable video. Η πρόσθια κάμερα είναι 16 Mpx.

Η μπαταρία είναι 4400 mAh με γρήγορη φόρτιση 66W (η πλήρης φόρτιση θέλει μόλις 30 λεπτά). Υπάρχει προηγμένο σύστημα ψύξης, αφού η συσκευή προορίζεται και ως gaming.

Η συσκευή είναι 5G και διαθέτει NFC, αλλά δεν έχει υποδοχή για ακουστικά.

Το iQOO 7 είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό υλικό, έχει διαστάσεις 163,3 Χ 76,4 Χ 8,4 χιλ. και έχει βάρος 196 γραμμάρια.

Δυστυχώς το συγκεκριμένο μοντέλο θα κυκλοφορεί μόνο στην Ινδία, τουλάχιστον προς το παρών.


Πηγή: Vivo

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page