top of page

Πρεμιέρα του Nubia Z60 Ultra Leading Version

Το Nubia Z60 Ultra Leading Version είναι μία έκδοση με ελάχιστο upgrade

Nubia Z60 Ultra Leading Version

Με ελάχιστες αναβαθμίσεις σε σχέση με το βασικό μοντέλο έκανε σήμερα πρεμιέρα η Leading Version του ούτως ή άλλως προηγμένου Nubia Z60 Ultra. Οι βελτιώσεις αφορούν τον επεξεργαστή, - εδώ έχουμε την έκδοση Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version (ή αλλιώς SD 8 Gen 3 for Galaxy), εξ ου και η ονομασία, αντικατάσταση του βασικού αισθητήρα της πίσω κάμερας με λίγο καλύτερο (Sony IMX906 αντί του IMX800) και μικρή διαφοροποίηση του πίσω καλύμματος της συσκευής.

Nubia Z60 Ultra Leading Version

Από εκεί και πέρα έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Η οθόνη είναι επίπεδη Amoled 6,8 ιντσών με FHD+ ανάλυση, ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, PWM 2160 Hz και κορυφή φωτεινότητας στα 1500 nit. Η μπαταρία είναι 6000 mAh με φόρτιση 80W.

Η πολύ καλή πίσω κάμερα αποτελείται από βασικό αισθητήρα, όπως προαναφέραμε, IMX906 με 50 Mpx και οπτική σταθεροποίηση, υπερευρυγώνιο 50 Mpx με OIS και εδώ και περισκοπικό τηλεφακό 64 Mpx με αυτόματη εστίαση και OIS. Η μπροστινή κάμερα των 12 Mpx είναι under display.

Nubia Z60 Ultra Leading Version

Το Nubia Z60 Ultra Leading Version διαθέτει δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, προστασία IP68, στερεοφωνικά ηχεία, θύρα υπερύθρων, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 7, 5G και δορυφορική σύνδεση. Περισσότερα στοιχεία θα βρείτε εδώ.

Κατασκευάζεται σε δύο χρώματα, οι πωλήσεις ξεκινάνε στην Κίνα με τιμές ίδιες με εκείνες του βασικού μοντέλου, δηλαδή από $590. Αν και πότε θα το έχουμε στην Ευρώπη για την ώρα είναι άγνωστο.


Πηγή: ZTE

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page