top of page

Redmi Note 10T - καινούργιο κινητό τηλέφωνο από τη Xiaomi

Έγινε ενημέρωση: 13 Μαρ 2022

Ασυνήθιστα αθόρυβα η Xiaomi έριξε στην αγορά νέο μοντέλο

Νέο κινητό Xiaomi Redmi Note 10T

Πριν από δύο ημέρες η Xiaomi κυκλοφόρησε καινούργια συσκευή - Redmi Note 10T. Όπως φαίνεται και από το όνομα, είναι μία παραλλαγή του Redmi Note 10. Οι διαφορές, παρά τη σχεδόν ίδια ονομασία, είναι αρκετές.

Εμφανισιακά μοιάζουν πολύ, υπάρχει μικρή διαφορά στον σχεδιασμό της πίσω κάμερας.

Το καινούργιο τηλέφωνο έχει λίγο πιο ισχυρό επεξεργαστή, το Dimensity 700, σε σχέση με το προηγούμενο με το Snapdragon 678. Προς το παρόν ανακοινώθηκε μόνο μία έκδοση με 4 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης σε μικτό slot.

Το 10T έχει σχεδόν τις ίδιες διαστάσεις, αλλά είναι κατά 11 γραμμάρια πιο βαρύ. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υλικό με ειδική επεξεργασία και θα παράγεται σε 4 χρώματα: Blue, Silver, Gray, Cyan Green.

Η οθόνη είναι LCD IPS 6,5" με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και FHD+ ανάλυση.

Η συσκευή διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία με Hi-Res Audio, δακτυλικό αποτύπωμα στο πλάι, σύστημα ψύξης, NFC, υποδοχή για ακουστικά, θύρα υπερύθρων. Δεν καλύπτει δίκτυα 5G.

Η μπαταρία είναι 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 18W.

Οι κάμερες του Redmi Note 10T είναι συνηθισμένων για την κατηγορία δυνατοτήτων, υστερούν όμως σε σχέση με αυτές του Note 10. Η μπροστινή είναι 8 Mpx, η πίσω είναι τριπλή με βασικό φακό 48 Mpx (Sony IMX582 Exmor RS), μάκρο 2 Mpx και πορτρέτου 2 Mpx.

Η τιμή ακόμα είναι άγνωστη, αλλά λογικά θα κυμαίνεται διεθνώς κοντά στα 150€.


Πηγή: Xiaomi

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page