top of page

Σειρά OPPO Find X6: βγαίνει στην τελική ευθεία

Πλησιάζει η παρουσίασή της και πληθαίνουν τα renders με πιθανές εμφανίσεις

OPPO Find X6 series render

Η καινούργια σειρά της Oppo θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους επόμενους δύο - τρεις μήνες και θα φέρει, απ' ότι φαίνεται, δύο συσκευές με επιδιώξεις να πρωταγωνιστήσουν κατά κύριο λόγο στον τομέα της κάμερας. Ήδη στο διαδίκτυο διέρρευσαν αρκετά χαρακτηριστικά των συσκευών, όπως επίσης και διάφορα renders που προσπαθούν να "μαντέψουν" το τελικό ντιζάιν της βασικής κάμερας. Η τελευταία αναμένεται να γίνει το αποκορύφωμα των σύγχρονων επιτευγμάτων στην τομέα αυτό. Οι πρώτες εικόνες έδειχναν ένα στρόγγυλο μπλοκ της τριπλής πίσω κάμερας με τον λογότυπο του τσιπ επεξεργασίας φωτογραφιών MariSilicon και της Hasselblad, - δύο στοιχείων αδιαμφισβήτητων.

Στη συνέχεια έκαναν εμφάνιση εικόνες με τετράγωνο μπλοκ κάμερας για την βασική έκδοση, ενώ για την Pro φαίνεται πως η στρόγγυλη "νησίδα" όντως θα είναι πραγματικότητα.

OPPO Find X6 Pro render
OPPO Find X6 Pro render
OPPO Find X6 press photo
OPPO Find X6 press photo

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διέρρευσαν, αυτά αφορούν περισσότερο το Oppo Find X6 Pro. Ο επεξεργαστής εδώ θα είναι Snapdragon 8 Gen 2, η οθόνη Oled 6,81" με 2k ανάλυση, και οι τρεις αισθητήρες της βασικής κάμερας θα είναι των 50 Mpx, αλλά διαφορετικοί (Sony IMX989, IMX890 και IMX768) και η μπαταρία 5000 mAh με φόρτιση 125W.

Το Oppo Find X6 θα έχει τον ίδιο επεξεργαστή, η οθόνη του θα είναι Oled 6,73" με FHD+ ανάλυση, η βασική κάμερα επίσης τριπλή, αλλά με διαφορετικούς αισθητήρες και η μπαταρία 4700 mAh με φόρτιση 120W.

OPPO Find X6 series render

Πηγές: twitter, weibo


Komentáře

Hodnoceno 0 z 5 hvězdiček.
Zatím žádné hodnocení

Přidejte hodnocení
bottom of page