top of page

Σύγκριση Redmi Note 10 Pro και Samsung Galaxy A52

Έγινε ενημέρωση: 6 Σεπ 2023

Δύο δημοφιλέστερα κινητά τηλέφωνα της ίδιας κατηγορίας - Redmi Note 10 Pro και Samsung Galaxy A52. Ποιο είναι καλύτερο ;

Σύγκριση κινητών Redmi Note 10 Pro και Samsung A52

Η ιστοσελίδα andro-news.com παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα σύγκριση δύο κινητών ίδιας κατηγορίας με πολλούς οπαδούς - Redmi Note 10 Pro και Samsung Galaxy A52.

Εμφανισιακά και τα δύο είναι πολύ ωραία και προσεγμένα. Το A52 είναι λίγο πιο μικρό σε διαστάσεις και ελάχιστα πιο ελαφρύ. Κατασκευάζεται από πλαστικό σε συνδυασμό με αλουμίνιο, ενώ το Redmi από πλαστικό σε συνδυασμό με γυαλί. Η συναρμολόγηση και των δύο είναι σε υψηλό επίπεδο.

Οι οθόνες είναι πολύ καλές και σχεδόν όμοιες. Το Xiaomi έχει ένα μικρό πλεονέκτημα, - ο ρυθμός ανανέωσης είναι 120 Hz έναντι 90 Hz της Samsung. Πρακτικά αυτό δεν φαίνεται στην καθημερινή χρίση. Από την άλλη το A52 έχει το Always on display, δυνατότητα την οποία αναζητούν αρκετοί αγοραστές.

Η παραγωγικότητα και η ταχύτητα των συσκευών είναι σχεδόν παρόμοιες.

Οι κάμερες. Η ιστοσελίδα μετά από δοκιμές κατέληξε στο συμπέρασμα, πως το A52 έχει καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες. Την ίδια άποψη έχει και η γνωστή πλατφόρμα kimovil. Η διαφορά είναι μικρή και κυρίως φαίνεται υπό δύσκολες συνθήκες και στην εγγραφή βίντεο.


Εμείς θα συμπληρώναμε, ότι το Redmi έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή (Snapdragon 732G έναντι στο 720G της Samsung) και μεγαλύτερη σε χωρητικότητα μπαταρία 5020 mAh (4500 mAh της Samsung),


Επισήμανση. Το A52 έχει και 5G μοντέλο με διαφορετικό (πιο δυνατό) επεξεργαστή και με ίδιο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με αυτόν του Redmi.


Комментарии

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
bottom of page