top of page

Tecno Phantom X2 και Phantom X2 Pro - τα πρώτα flagship κινητά της εταιρίας

Εντυπωσιακές είναι οι συσκευές και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα "μεγάλα" brand

Tecno Phantom X2 series

Η Tecno εξελίχθηκε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εταιρία κατασκευής κινητών τηλεφώνων με αξιοζήλευτα στοιχεία και λογικές τιμές. Το αποκορύφωμα αυτής της πορείας είναι τα δύο νέα smartphones, αφού για πρώτη φορά "τόλμησε" να εισχωρήσει στην κατηγορία flagship. Η πρώτη εντύπωση είναι άκρως θετική. Οι συσκευές είναι πανέμορφες, με δικό τους "πρόσωπο" και τεχνολογικά σε πολύ καλό επίπεδο.

Tecno Phantom X2
Tecno Phantom X2
Tecno Phantom X2 Pro
Tecno Phantom X2 Pro

Και τα δύο στηρίζονται στον πανίσχυρο επεξεργαστή Dimensity 9000 και γραφικά Mali-G710, έχουν την ίδια κυρτή (Dual Edge) Amoled οθόνη των 6,8 ιντσών με FHD+ (2340 х 1080 px) ανάλυση, 120 Hz ρυθμό ανανέωσης και επικάλυψη με Gorilla Glass Victus. Τα τηλέφωνα διαθέτουν μπαταρία 5160 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 6 και καλύπτουν 5G δίκτυα.

Tecno Phantom X2 specs
Tecno Phantom X2 Pro specs

Η μπροστινή κάμερα είναι ίδια με 32 Mpx, ενώ η σημαντικότερη διαφορά εντοπίζεται στην τριπλή πίσω κάμερα. Το Tecno Phantom X2 έχει βασικό αισθητήρα 64 Mpx RGBW, ευρυγώνιο 13 Mpx με AI και βοηθητικό 2 Mpx. Σημαντικά καλύτερη είναι αυτή του Tecno Phantom X2 Pro με την εφαρμογή του πρωτοποριακού ανασυρόμενου τηλεσκοπικού φακού, για τον οποίο θα κάνουμε ξεχωριστή ανάρτηση. Όσον αφορά τους αισθητήρες, είναι ο βασικός των 50 Mpx Samsung GNV, ο ευρυγώνιος των 13 Mpx με αυτόματη εστίαση και ο προαναφερόμενος τηλεσκοπικός των 50 Mpx (1/2.76", f/1.49) με οπτικό ζουμ 2,5X.

Οι διαστάσεις των συσκευών είναι 164,6 х 72,7 х 8,9 χιλιοστά. Το πρώτο κατασκευάζεται σε γκρι και λευκό χρώμα και το δεύτερο σε γκρι και πορτοκαλί.

Tecno Phantom X2
Tecno Phantom X2
Tecno Phantom X2 Pro
Tecno Phantom X2 Pro

Πηγές: Tecno, GSMArena



コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page