top of page

Το επερχόμενο Samsung Galaxy M55s 5G σε πραγματικές φωτογραφίες

Η Samsung έχει έτοιμο για παρουσίαση το Galaxy M55s 5G, - το πρώτο τα τελευταία χρόνια με έστω λίγο διαφορετικό σχεδιασμό

Samsung Galaxy M55s 5G

Η Samsung ετοιμάζει ένα νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας Galaxy M55s 5G για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν από μία εβδομάδα. Τότε διέρρευσαν και τα πρώτα renders της συσκευής. επικείμενο ντεμπούτο του στην Ινδία. Λίγες ημέρες μετά ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες του κινητού, επιβεβαιώνοντας το σχεδιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τελευταίος θα έχει ντιζάιν ονομαζόμενο Fusion με γυαλιστερό-ματ πίσω πάνελ και ιριδίζουσες ρίγες στην περιοχή της κάμερας. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν επίσης, ότι το M55s θα είναι διαθέσιμο σε γαλάζιο και μαύρο χρώματα.

Samsung Galaxy M55s 5G

Σύμφωνα με την πηγή το Galaxy M55s 5G θα έχει οθόνη AMOLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen 1 και μπαταρία 5000 mAh με γρήγορη φόρτιση 45W. Η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με 8 GB μνήμης RAM, 128 GB εσωτερικής μνήμης και υποδοχή κάρτας microSD.

Στο μπροστινό μέρος το τηλέφωνο θα φιλοξενεί μια selfie κάμερα 50 Mpx, ενώ η πίσω κάμερα θα περιλαμβάνει μια βασικό αισθητήρα 50 Mpx με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, έναν υπερευρυγώνιο φακό 8 Mpx και μάκρο αισθητήρα 2 Mpx. Το Galaxy M55s αναμένεται να κοστίσει περίπου $238 στην Ινδία. Η παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 23 Σεπτεμβρίου.


Πηγή: Gizmochina

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page