top of page

Το πρώτο κινητό με thermal imaging camera από την Ulefone

Έγινε ενημέρωση: 20 Απρ 2022

Ulefone Armor 11T 5G - ένα "θηρίο" για κυνηγούς και όχι μόνο

Νέο κινητό Ulefone Armor 11T 5G

Η εταιρία Ulefone εδώ και χρόνια παράγει smartphones για ειδικές ανάγκες. Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι η ανθεκτικότητα σε διάφορες πολύ δύσκολες συνθήκες (πτώσεις, θερμοκρασίες, προστασία από νερό κλπ.), η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και πολύ καλές δυνατότητες σύνδεσης δικτύου. Συχνά σε αυτά προστίθενται και άλλα χαρακτηριστικά, τα οποία σπάνια συναντάς σε ένα τηλέφωνο. Με άλλα λόγια, εάν έχετε κινητό τηλέφωνο Ulefone, δεν θα χαθείτε ούτε στο βουνό, ούτε στη θάλασσα. Μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα και στο ψάρεμα.

Χθες η εταιρία λάνσαρε το καινούργιο της smartphone Ulefone Armor 11T 5G με κάμερα θερμικής απεικόνισης, επεξεργαστή Dimensity 800 με χώρο αποθήκευσης 256 GB και RAM 8 GB. Η μπαταρία είναι 5200 mAh με γρήγορη φόρτιση 10W. Η συνδεσιμότητα 5G είναι κορυφαία, όσων αφορά την ταχύτητα, και υποστηρίζει όλες τις συχνότητες 5G που υπάρχουν παγκοσμίως (!)

Ulefone Armor 11T 5G specs

Η συσκευή διαθέτει οθόνη HD+ 6,1 ιντσών.

Η πίσω κάμερα είναι τετραπλή με την κύρια 48 Mpx, φακό μακροεντολής 2 Mpx, κάμερα θερμικής απεικόνισης 5 Mpx και βοηθητική κάμερα 2 Mpx.

Στη διάθεση σας είναι το NFC, το ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου και δακτυλικού αποτυπώματος. Κορυφαία είναι η λειτουργία του GPS.

Η τιμή είναι ακόμα άγνωστη, αναμένεται κοντά στα 550€. Οι προπωλήσεις θα ξεκινήσουν 7 Ιουνίου στο Banggood.com


Πηγή : gizmochina.com

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page