top of page

Vivo X100 και Vivo X100 Pro - ξεκινάει η διεθνής πορεία τους

Μετά την παρουσίαση στην Κίνα η εταιρία ανακοίνωσε το λανσάρισμα των δύο κινητών της σειράς Vivo X100 στην παγκόσμια αγορά

Vivo X100 series

Πριν από ένα μήνα η Vivo παρουσίασε τα δύο πολύ "δυνατά" smartphones. Οι συσκευές είναι τα κορυφαία της εταιρίας, έχουν εντυπωσιακό σχεδιασμό και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Λεπτομερέστατη αναφορά στα Vivo X100 και Vivo X100 Pro θα βρείτε στην προηγούμενη ανάρτησή μας. Εδώ απλά θα αναφέρουμε τα βασικά.

Vivo X100 series

Εμφανισιακά τα τηλέφωνα δε διαφέρουν και έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Ο επεξεργαστής είναι Dimensity 9300, η Dual Edge Amoled οθόνη είναι 6,78 ιντσών με ανάλυση WQHD+ και με κορυφαία τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Τα τηλέφωνα διαθέτουν στερεοφωνικά ηχεία, προστασία IP68 και τα πιο εξελιγμένα προτόκολλα συνδεσιμότητας (NFC, Bluetooth, WiFi, 5G). Και στις δύο περιπτώσεις έχουμε πολύ καλές κάμερες με εκείνες της έκδοσης Pro φυσικά να υπερτερούν. Δεν λείπει η οπτική σταθεροποίηση, όπως και η συμμετοχή τις Zeiss με τους προηγμένης τεχνολογίας φακούς. Η διαφορά εδώ είναι στην επιλογή των αισθητήρων και το στο οπτικό ζουμ, - στο Vivo X100 είναι 3x και στο Vivo X100 Pro αντίστοιχα 4,3x. Η άλλη διαφορά είναι στην μπαταρία. Το πρώτο έχει 5000 mAh με φόρτιση 120W και το δεύτερο 5400 mAh με 100W.

Η εταιρία ακόμα δεν ανακοίνωσε πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις, δεν μάθαμε ακόμα και τις τιμές.


Πηγή: Vivo

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page