top of page

Vivo X200: η πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου κινητού

Η καινούργια σειρά Vivo X200 αναμένεται τον επόμενο μήνα

Vivo X200

Η επόμενη κορυφαία σειρά X200 της Vivo θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου. Τα τηλέφωνα αναμένεται να είναι τρία, - Vivo X200, Vivo X200 Pro και Vivo X200 Pro+, αργότερα η εταιρία θα λανσάρει και το Vivo X200 Ultra.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης πληθαίνουν και τα στοιχεία που μαθαίνουμε για τις συσκευές. Χθες μάλιστα διέρρευσε και το πρώτο διαφημιστικό teaser για τη σειρά, το οποίο είναι όμως πολύ κακής ποιότητας. Ως απάντηση σε αυτό ένας εκ των τοπ μάνατζερ της Vivo δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Vivo X200. Στην περιγραφή του σημείωσε, ότι τα πίσω καλύμματα έχουν ιδιαίτερη υφή και δίνουν διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία και τον φωτισμό.

Μέσα στο μπλοκ της πίσω κάμερας βλέπουμε τον λογότυπο της Zeiss και τέσσερις νησίδες, οι τρεις είναι κάμερες (κύρια, ευρυγώνια, περισκοπική) και η τέταρτη κάτι πρόσθετο, το οποίο μπορεί να είναι είτε αυτόματη εστίαση με λέιζερ, είτε διακοσμητικό κάλυμμα. Το εύρος εστιακής απόστασης του Vivo X200 θα είναι 15-70 mm, κάτι που υποδηλώνει οπτικό ζουμ 2,7x περίπου στο περισκόπιο. Το τελευταίο θα έχει διάφραγμα f/2.57, ενώ στην κύρια μονάδα θα είναι f/1.57.


Πηγή: weibo

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page