top of page

ZTE Nubia Pad 3D - η μαγεία της τρισδιάστατης εικόνας στα χέρια σας

Ένα tablet που έκανε πολύ θετική εντύπωση

ZTE Nubia Pad 3D

Το νέο τάμπλετ ξεχωρίζει για την εικόνα του, όπως προκύπτει και από την ονομασία. Η τεχνολογία δημιουργίας 3D εφέ χωρίς χρησιμοποίηση ειδικών γυαλιών λειτουργεί με προβολή δύο ελαφρώς διαφορετικών εικόνων ταυτόχρονα. Σημαντική επισήμανση, δεν χρειάζεται να κρατάτε το tablet αυστηρά κάθετα - η τρισδιάστατη εικόνα λειτουργεί ακόμη και υπό μεγάλη οπτική γωνία χάρη στο σύστημα ενός ζεύγους μπροστινών καμερών 8 Mpx, οι οποίες παρακολουθούν τη θέση του προσώπου σας.

ZTE Nubia Pad 3D

Η ειδική τεχνολογία επιτρέπει την ανά πάσα στιγμή μετατροπή της κάθε εικόνας ή και βίντεο σε 3D. Επιπλέον μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο σε 3D και από την διπλή βασική κάμερα 16 + 16 Mpx και από τις μπροστινές.

Η οθόνη του ZTE Nubia Pad 3D είναι IPS 12,4 ιντσών με FHD+ (2560 x 1600 px) ανάλυση, 120 Hz ρυθμό ανανέωσης και με τεχνολογία που ονομάζεται Leia Inc. Ο επεξεργαστής είναι Snapdragon 888 και η μπαταρία 9070 mAh με φόρτιση 33W. Η συσκευή διαθέτει μνήμη 8/256 GB με δυνατότητα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου έως 1 TB, υποδοχή μαγνητικού πληκτρολογίου, 4 στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία Dolby Atmos, Bluetooth 5 και WiFi 5.

Το βάρος του είναι 780 γραμμάρια. Η τιμή ακόμα δεν ανακοινώθηκε, δεν ξέρουμε και πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις.


Πηγή: ZTE

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page